Jump to content
Corsa-C.ro

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
 4. De vreo 3 saptamani ma joc cu decodarea canbus-ului. Pana acum am reusit sa decodez: HS CAN: senzor unghi volan LS CAN intre BCM si IPC: faruri ceata fata, faruri ceata spate, turatie motor, afisaj pt cutia automata (P, R, N, D, 3, 2, 1, sport, winter, fault), semnalizare stanga, semnalizare dreapta, avarii. Mai am vreo cateva, dar n-am mai avut timp.
 5. Pana la urma am pus si eu mufa originala. Dremel e numai bun pentru marirea gaurii, dupa ce am dat cu burghiu de lemn 8 mm. Freza aia face toti banii, pentru ca lasa colturile rotunde, exact cum e sub mufa audio.
 6. Question 1: if opcom sold by ".com" can read security code or not? Answer 1: there are thousands of shops out there, do you think we buy and try them all? Answer 1.1: if you have it already, why not try it yourself? Question 2 and answer 2: yes, you can flash it with 1.39 but if it is fake processor, bye bye opcom.
 7. hello guys, I bought an op-com V1.45 on eBay and after reading you, my opcom is a nice real fake. op-com sold by sklad66.com can read the security code or not ? if not is it possible to be flashed by ocflash to get the v1.39?
 8. Merge perfect, nu i mai trebuie nici un chit de ambreaj. Ba mi au spus cat e kitul la ei si ca e scump daca l comand acolo. La ei e 26mil, la un amic e 950 LUk. Dar nu vad dc sa l mai schimb. Azi a mers perfect masina.
 9. sigur au facut... vorbesti limbi straine matale... nu auzi.. ia pus 300g de dot4.. si 2 furtune 168lei... da faza tare este ca nu iau spus cat este un kit ambreaj la easytronic.... touch point... data viitoare
 10. Merge mai bine? Au facut touchpoint adaptation?
 11. Gata, am fost cu corsa la service opel. Nu m au ars, a pus o pe calculator, problema e de la ambreaj. Nu apare nici o eroare la cutie sau robot. Mi au schimbat lichidul de la pompa de ambreaj, mi au schimbat doua fortune sparte care recuperează gaze, mi au zis sa schimb chitul de ambreaj, m a costat 168 lei
 12. O sa te arda de-o sa-ti sara capacele la dealer. Iti luai un opcom china cu 10 euro si iti faceai singur treaba.
 13. Am fost azi la opel, mi au facut luni programare. Cel de la receptie a fost foarte amabil, chiar a venit sa vada masina fara sa i zic eu. Spera sa fie ambreajul, sau bujiile. A zic ca cel mai grav este sa nu fie calculatorul ( sau ceva de genul, n am retinut exact denumirea) stricat 60-70 mil unu. Cam atat e unu. Dar a zis ca daca nu mi da erori în bord n ar trebui sa fie asta
 14. Am aflat ce este bcm dar setarile ptr conversie care ar fi multumesc
 15. Ok mersi ce este bcm si cam ce trebuie programat acolo
 16. Hi, can you show how to do this process to set up the buzzer ?
 17. Olá os vídeos como configurar aviso de cinto de segurança não é mais disponível, pode fazer o upload novamente por favor
 18. Multumesc pentru raspuns. O sa ajung cu ea la opel. Ca e foarte deranjant. Efectiv nu pot face o parcare laterală. Aia se face incet dar masina scutura rau.
 19. Ceva probleme pe la ambreiaj. Ori e dus ori trebuie invatat din nou punctul de atingere. Cel mai usor e al doilea punct, dureaza 10 min.
 20. Buna ziua. Am cumparat o corsa 1.2 easytronic din 2007. Toate bune si frumoase, arată ok, merge bine, dar am o problema Cand plec cu ea de la semafor, sau cand e traficul aglomerat. Mai exact daca plec foarte încet merge cativa metrii si incepe sa scuture rau. Dacă calc accelerația in forta pleaca tare dar merge ok. Aveti idee ce poate avea?
 21. O sa trebuiasca ecu programat pt cutie manuala, la fel si bcm. Pilotul o sa mearga doar cand o sa pui senzor la pedala de ambreiaj si trebuie si cablat conform schemelor originale.
 22. O sa am ceva probleme eu stiu cu abs sau cu pilotul automat?
 23. Multumesc mult asa o sa fac, cutia o schimb cu totul
 24. Nu inteleg, la ce iti trebuie alta instalatie. O poti modifica pe cea existenta, nu e mare lucru.
 25. Cred ca e pe undeva pe forum scris, trebuie cautat. Da, se poate face, e simplu de facut punte la interblocajul demarorului. Ai 4 fire de legat intre ele, 2 cate 2. Daca folosesti tot cutia asta, si o adaptezi la manuala, vezi ca nu poti sa-i pui senzor pentru becurile de mers inapoi. Se pare ca nu exista gaura si posibil nici componentele interne in cutie.
 26. Se poate cumva sa pornesc motorul fara sa fac modificari la mufa daca ii pun o alta instalatie din calculator catre motor?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...