Jump to content
Corsa-C.ro

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. O sa trebuiasca ecu programat pt cutie manuala, la fel si bcm. Pilotul o sa mearga doar cand o sa pui senzor la pedala de ambreiaj si trebuie si cablat conform schemelor originale.
 4. O sa am ceva probleme eu stiu cu abs sau cu pilotul automat?
 5. Multumesc mult asa o sa fac, cutia o schimb cu totul
 6. Nu inteleg, la ce iti trebuie alta instalatie. O poti modifica pe cea existenta, nu e mare lucru.
 7. Cred ca e pe undeva pe forum scris, trebuie cautat. Da, se poate face, e simplu de facut punte la interblocajul demarorului. Ai 4 fire de legat intre ele, 2 cate 2. Daca folosesti tot cutia asta, si o adaptezi la manuala, vezi ca nu poti sa-i pui senzor pentru becurile de mers inapoi. Se pare ca nu exista gaura si posibil nici componentele interne in cutie.
 8. Se poate cumva sa pornesc motorul fara sa fac modificari la mufa daca ii pun o alta instalatie din calculator catre motor?
 9. Oricum mersi apropo m-am hotarat sa fac conversia in manuala si as dori sa stiu cum fac s-o pornesc dupa
 10. Nu vad cum am putea sa te ajutam pe un forum. Fara date si deedback rapid, pierdem vremea.
 11. Lichid are iar pe opcom nu pot intra pe setarile cutiei o vede pe opcom dar nu pot face modificari sau sa vad ceva parametri
 12. Earlier
 13. Daca face urat la mers inapoi, clar ambreiajul nu e apasat complet. Dar ecu cutie stie ca e apasat, altfel baga eroare imediat. Verifica nivelul lichidului. Si opcom sa pui pe cutie sa vedem niste date reale? Ca altfel ma tem ca ne dam doar cu presupusul.
 14. Da la semafor o dau pe neutru iar anul trecut am facut calibrarea si schimbul de lichid de frana , dupa a mers un pic mai bine dar nu a durat
 15. Vectra c easytronic eu n-am vazut, doar niste poze pe net. Ai schimbat vreodata lichidul de la pompa de ambreiaj? O scoti pe N cand stai la semafor?
 16. Salutare colegi cred ca am ceva probleme cu easytronicul de pe masina mea un opel vectra , scoate un zgomot si smuceste cand schimba a 2 si a 3 si la fel si pe retrogradare dar mai nou cand o bag in marsarier zmuceste si caraie ca si cum nu ar fi apasat ambreajul complet pe cutie nu am avut erori de nici un fel si ambreajul este original masina avand 140000 km.
 17. Sa ne tii la curent daca ii dai de cap.
 18. Salut! Am și eu nevoie de ajutor cu decodarea unui Siemens CDR 2005 vdo ,pentru o Corsa C din 2003.Mentionez că sunt din Brașov.Multumesc!
 19. Apesi frana cand cere sa pornesti?
 20. Daca nu merge sa urci pozele, un film pe youtube ar fi numa bun. Cu invatare parametri si erori cutie.
 21. Am reusit sa unvat vitezele in schimb nu porneste sa trec la pasul 2 sa le sincronizeze. O sa pun astazi ceva poze.
 22. Salutare, scuze pt raspunsul tarziu. Intradevar cred ca era ceva scurt, de fapt si bateria descarcata. Am reusit sa rezolv problema maecanica. In schimb cred ca mai am alta problema, si anume senzorul de pe motorasul actuatorului nu citeste bine.
 23. Salutare! Am comandat si eu mufa pe original si sper sa am timp zilele astea sa o montez si pe masina. O voi pune acolo unde trebuie sa fie. Revin cu poze daca ma lasa forumul sa le urc.
 24. Cand Corsa D o face pe nebuna:
 25. Prima data zi-ne niste date reale de la tensiunile motoraselor, citeste cu opcom si scrie aici. Cati km are masina? Mai are ulei cutia? Cumva iti fac scurt firele de la carbunii noi, catre carcasa motorasului de la pompa? Ai verificat cablul dintre ecu cutie si motorase sa fie ok si nici un cablu intrerupt?
 26. Hello Am si eu aceeiasi problema cu corsa 1.2 Benzina . Erorile sunt P1735 -(0) - Gearbox parameter not learn. P1726 (A) - select motor sensor supply voltage (12,Gnd) not present. P1725 (A)Shift motor sensor supply voltage (12,Gnd) not present. P1726 - (9) selelct mo0tor sensor supply voltage 12v not present. Cand vreau sa invat parametrii la cutie motorasul de pe shift nu merge deloc. Ma poate ajuta cineva. P.S. Am schimbat carbunii de la actutatorul de ambreiaj si functioneaza, asu cel putin cu odb-ul merge. Nu am observat nimic ars sau prajit. Ceva indicatii ar fi utile, va multumesc anticipat.
 27. Super tare! Racheta pe roti o sa fie Spor la treba in continuare!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...