Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Normal ca trebuie facut cd. Ai lipit componentele pe placa? Ca altfel cd-ul e inutil.
 4. Multumesc, l-am primit, nu stiu cum trb.facut ,se descarcă de pe acel link, trb facut un Cd..... ?
 5. Last week
 6. Am inteles ideea , multumesc pt.sprijin , cu cd de soft pt upgrade la Cd70 cum procedez ,de unde il iau ?
 7. Se aude la fel. Dar sa nu scrii aici cand nu merge cu ecranul, cand nu se opreste la cheie si cand nu merge navi si iti arata pozitie fixa.
 8. M-ar încânta ca are magazie cd ,nu stiu parte de audio dacă se aude la fel ca la Cd70 navi??
 9. Unele au, unele nu au. Am avut unul cu, si m-am chinuit tare mult sa scap de el, pentru ca nu merge decat pe Antara. Plus ca hartile de navi sunt vechi. N-as da nici 30 de euro pe unul.
 10. Am o intrebare, Dvd100navi are meniul de aux activ ( prezent )din fabrica sau este opțional ca la Cd70 navi ?
 11. Schema nu o am, am doar ghidul de montaj de aici, primul post.
 12. Mă puteți ajuta daca se poate cu schema de pe forum pentru auxiliar la CD70 ? Multumesc anticipat
 13. Vreau si eu o schema care funcționat mai bine pentru auxiliar...
 14. Intradevar sunt 2 scheme si ambele functionale. Bazate pe documentatia online a cipului audio. Eu am mers pe varianta de pe forum si nu am dat gres niciodata. Pentru ca schemele sunt facute de persoane diferite, fiecare si-a ales numerotarea componentelor. Aceste scheme nu sunt extrase din schemele oem.
 15. Earlier
 16. Plus ca numerotarea condensatoarelor e greșită, în schema pe care am postat-o este de la C1 la C9 iar ghidul modificat apar până la C12 ?!( ex .condensatoarele polarizare sunt C8 si C9 versus C11 -C12 )....
 17. In acel ghid pdf nu este decât lista componentelor , schema electrica nu este ....
 18. Dacă căutai prin forum găseai asta "Combo C adaugare aux in la CD70 NAVI" acolo este schema componentelor care cu succes am folosit-o la cel putin 30 aparate.
 19. Nu se potrivește, dar dacă ai tu unul de astra H eu iți dau la schimb unul de vectra C.
 20. Salut ! Am facut rost de piese pt.modificarea Cd70 navi pt auxiliar , am o nelămurire în legătură cu schema electrica care apare în 2 variante , în linkul (varianta 2 pdf)care l-am descărcat de aici , sunt niste piese care lipsesc si alte valori la niste rezistențe sunt modificate fata de cel din varianta 1 pdf) ?Conform schemei de mai jos , lipsesc 5 rezistențe ... Mai există și o alta schema actualizata ??
 21. Pot sa fiu direct fara sa deranjez? Asa sunt eu... Exclus sa dau nr de telefon si cred ca motivul e simplu, nu am timp pentru asistenta, si al doilea motiv, sunt foarte multe persoane care vor sa discute direct cu mine, in cercul meu de activitate si pur si simplu nu am timp fizic sa ma ocup de toate.
 22. Arunca un ochi foarte atent si aici: https://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?196882-Updated-Converting-Half-CAN-to-Full-CAN-Head-Unit-and-Display&highlight=CD70+half
 23. Uite aici atasate schemele de la radio vechi si cel nou. Vesti proaste, clima nu o sa-ti mai mearga pana nu schimbi panoul de clima si probabil si ceva schimbari in cablaj. Alta veste proasta, iti trebuie si alt CIM, bineinteles cu cod sau resetat plus programat pe masina cu chei etc, altfel nu iti va merge oprirea si pornirea automata de la cheie. Cand schimbi CIM, iti trebuie si alt volan cu comenzi de tip nou. Prima data nu am bagat bine de seama ca ai vectra c ... cdr2005 vectra c.pdf cd70navi.pdf
 24. salut liviu am citit si normal ca sunt hotarat sa modific nu am scheme care mar ajuta mult insa eu deja am conectat dispalaiul de la cd 70 navi ,lam conectat la mufa cu 32 de pini care o are masina dintre care duar 19 pini ocupati restul liber,am taiat mufa iso unde intra cdr2005 si mam apucat sa leg mufa de la cd 70 navi dupa culori ;rosu gros masina rosu gros cd baterie +,maro gros masina maro gros cd masa-, albros subtiere masina cu alb rosu subtire cd ,firele alb si verde de la cd cele de la can low so high leam dus la displai respectiv pinul 22,23 ,
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...