Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Salut, am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta: Am un Opel din 2007 cu easytronic defect, probabil actuatorul de la ambreaj. Ma puteti ajuta cu un contact de al unui mecanic/service din Bucuresti care ma poate ajuta? Merci.
 4. Ok. Verific azi si revin.
 5. TTT

  Probleme GID

  As verifica mai intai daca sunt coduri de eroare in ambele unitati.
 6. Salutare! De ceva timp am o problema cu GID-ul din dotare. Problema se manifesta in felul urmator: pornesc motorul,porneste CD70-ul,iar uneori,aleatoriu GID-ul ramane blocat pe imagine,ca si cand CD-ul nu a pornit. Dupa o perioada isi revine,merge perfect sau isi revine si dupa cateva minute iar se blocheaza. Comezile CD functioneaza in tot acest timp,doar ca GID-ul face ce vrea si cum vrea el. Ceva pareri despre care poate fi problema sunt binevenite. Multumesc anticipat de raspunduri.
 7. Nu inteleg cand zici ca ai pus cutie de astra g dar cutia a ramas cea veche. Daca ai cutie manuala de astra g, are senzor pe ea. Daca ai carcasa de cutie easytronic si intern manuala de astra g, vezi daca poti sa dai o gaura pt senzor si sa o filetezi. Dar creaza span in cutie si e nasol.
 8. Am pus cutie de astra g, am facut cu opcom configurarile si porneste, merge ok, dar nu stiu cum sa fac cu sonda de marsarier, mie nu mi se aprind becurile neavand. Exista vreo varianta ? cutia a ramas cea veche.
 9. Inca caut piese de meriva, nu stie nimeni daca merg de pe astra g, tot acelasi cod motor.
 10. Mutat un fir de comanda, iti zic cand e gata conversia. Care e progresul pana acum?
 11. Ce anume trebuie cu releul de electromotor ?
 12. Opcom e de ajuns, can e simplu, alb la alb verde la verde in mufele de la easytronic, vezi ca sunt pereche torsadate. mai ai ceva de zapacit la releul pentru electromotor, da e simplu iti arat cand vine momentul. opcom e de ajuns. sonda pentru becurile de mers inapoi nu ai unde sa o bagi in cutie pentru ca nu e gaura.
 13. A mers o perioada bine cu alt actuator de shift, acum iar face mofturi, vreau sa ii fac o conversie in manuala. Mi-am pregatit urmatoarea lista: pedalier, timonerie cu cabluri si maneta schimbator viteze, capac cutie viteza manuala in locul motorasilor ce schimba viteza, pompa de ambreiaj, sonda marsarier nu stiu ce fac cu ea ca nu am unde sa o montez. Legaturile dintre Can ma poate ajuta cineva? Motorul e z16xe de meriva 2004. Mai am nevoie de alte piese ? Cu opcom pot face toate reconfigurarile pentru manuala?
 14. Salutare! A cam venit deja iarna,azi dimineata erau 2grade...brrr Se rusinea mea nu am montat nimic. Insa am descoperit ca masina are instalatia si mufa pe ea si teoretic ar mai trebui montat doar incalzitorul si legat la combustibil si instalatia de apa. Faza e ca trebuie facuta o revizie/reparatie la el pentru ca pe masina donatoare era anulat. Pana acum la Braila nu am gasit pe nimeni sa isi bage ''nasul'' in asa ceva...mai caut pe la Gl sau prin tara. Momentan ne incalzim cu bujiile pe traseul de apa si scaunele incalzite Sorry pentru raspunsul intarziat,dar am fost in deplasare cu job-ul.
 15. Cam vine iarna, ai montat ceva din incalzitor?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...