Jump to content
Corsa-C.ro

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Maneta se pare ca este pt.computerul din bord ( bc board computer), poate accesa consumul instant de combustibil
 3. Motorul x18xe s-a terminat in anul 2000. Probabil vorbim de z18xe. Probabil trebuie programare. Nu stiu ce poate opcom in cazul tau. Functia butoanelor nu o cunosc, ar trebui sa scrie in cartea masinii. Totusi parerea mea este ca maneta nu e din auto 2005. Cine stie din masina donoare ce inventii a vrut proprietarul.
 4. Yesterday
 5. Salut ! Am schimbat maneta de la stergatorul de parbriz cu o altă maneta cu butoane la o vectra c din 2005, dar nu sunt functionale.butoanele sunt pentru bc (consumul de benzina al masinii) de pe GID , sau pentru a naviga în meniul general pe GID ?? Se pot activa cumva din Opcom sau e o altă procedură de activare?...Mentionez ca pot naviga in meniul bc cu butoanele de pe volan (tip scroll)
 6. Last week
 7. Aranjeaza teamviewer, da-mi un mesaj cu nr tau de whatsapp si poate aranjam ceva diseara. Fara tis nu te descurci. Bcm e sub stergatoare.
 8. Pai TIS nu am ca sincer sa fiu nu am stiut de unde sa il descarc(adevarul fiind ca nici nu am aprofundat),windows avem nu e ala problema . O sa ii caut locul sub bord atunci si cu firele sa ajung in cutia BCM care se afla in compartimentul motor,corect?
 9. Ca si variante ai pe undeva sub bord, langa bcm, ori in cutia de sigurante, dedesubt, e si acoperit, e si caldura, sta departe umezeala. Da sub bord langa bcm e ok, ca e modulul mic, ai si surub de masa aproape. De ce nu ai tis? Iti trebuie max win 7 x32 sau masina virtuala.
 10. Ok,observ din ce ai scris ca trebuie montat undeva in compartimentul motor,langa cutia BCM. O sa ii gasesc un loc izolat de intemperii pe undeva. Nu am TIS,dar sper sa identific pini respectivi. Maine ma pun pe treaba si revin cu rezultatul
 11. Nu stiu unde o sa pui tu modulul, dar firele cred ca trebuie asa: conductor negru la masa, sunt destule suruburi pe caroserie unde sa legi conductor rosu la plus prin contact, zice el bine, pin 27, mufa X14 de la cutia BCM, pinul este alimentat din siguranta F24 de 5A. Cred ca ai TIS, te uiti la Body Systems Voltage Distribution Voltage Distribution -3 conductor alb, izolat cu varnis termocontractibil conductor verde la mufa X14 pin 10, conductor negru verde, este iesirea releului de semnalizare dreapta, K66R conductor albastru la mufa X14 pin 9, conductor negru a
 12. Salut, poti pune un scan aici dupa manual? Ca-s in curatenie si nu mai stiu pe unde o am eu. Sau poze dupa manual, cum iti vine mai usor.
 13. Salut! A ajuns modulul la mine. Ma poti indruma,te rog,cum se instaleaza pentru ca,dupa cum spuneai si tu,nu e cea mai buna schema
 14. Earlier
 15. Interesant document, o sa ma pun pe el cu google translate, cand prind ceva timp.
 16. La un moment dat m-am plictisit sa mai fac poze la ele. Se pare ca nu le reusesc, cu toata masinaria lor de lipit fire de aluminiu.
 17. Eu am avut penta stars de 17”, cu 205/45 si le-am schimbat cu altele de 16” cu 205/50, ca ma zguduia prea rau la ce drumuri avem noi prin Craiova. Am gasit ceva, dar acest ghid dar fiind in germana, si alb negru, imi e greu sa inteleg la ce se refera si pe unde sunt facute pozele. De aici am reusit macar sa identific ca imi lipseau acele tampoane de cauciuc din hardtop. maegelamtwintop.pdf
 18. Si pe net se lauda cei de la Actronics ca le remanufactureaza bestial.. la un moment dat m-am uitat si eu pt. Simtec 71. Dupa cate sunt de aruncat la gunoi parca nu mai pare asa de trustworthy.
 19. Eu de cand am pus jante de 17" si cauciucuri cu profil ingust, e ca in autobuz. Sincer nu-mi bat capul cu zgomotele, nu folosesc masina mult si cand o folosesc, o decapotez. Cred ca e boala lor, asa e caroseria, nu e rigida ca nu are cum.
 20. Salutare, Adresez aceasta intrebare deoarece am vazut ca sunt ceva tutoriale si pentru Tigra B. Am avut ceva zgomote in compartiment, si de 2 mi-am dat seama de unde veneau, primul era datorita faptului ca lipseau acele 2 tampoane de cauciuc pe partea stanga unde se inchide clapa de la hardtop si celalalt sunet era un scartait care dispare cand dai cu silicon de chedere pe chederele hardtopului, singurul care a mai ramas este acest clampanit ca si cum ar fi niste plastice care bat unul peste altul, pare sa provina din zona platicelor acelora de sub luneta si am crezut initial ca este de l
 21. Scuze de intarziere, revin cu ceva update-uri, am fost la cineva cu tester si pana la urma sonda lambda 1 era dusa, am inlocuit-o cu alta de la delphy, o imbunatatire se simte, parca nu mai temura la relanti, inainte avea mici tremuraturi, dar trage la fel de slab si face aceeasi figura, pe la 3000 cand ii dau talpa se plafoneaza la 2700-2800 si apoi creste usor, pur si simplu nu se simte ca are cuplu. Restul senzorilor ii aratau pe tester ca sunt in parametrii, live data nu a integistrat, dar cred ca este urmatorul pas, sa il iau pe om cu mine si sa inregistreze ce se intampla cand are loc a
 22. Scuze de intarziere, am fost prins cu ceva la lucru si nu am mai avut timp sa ma ocup, daaar am identificat sursa scartaitului, cand am fost sa imi schimbe mecanicul suportii de la motor, si doar el stie cum a umblat, mi-a rupt un clips de la o conducta de lichid de frana (normal ca nu mi-a spus ca ce rost avea) care ducea spre abs, si acea conducta avand clipsul rupt statea fix pe suportul stanga motor, de aceea sunetul si crestea in intensitate cand acceleram, se transmiteau vibratiile motorului si toate miscarile prin suport catre acea teava, si am descoperit-o printr-un noroc, dupa ce am d
 23. Corsa C este la fel cu Tigra B, doar caroseria deasupra e altfel. Ar fi bine sa existe si alte metode de scos cutia.
 24. Mersi mult ! Verific si dau reply, sper sa fie asta
 25. O sa verific semnalul acela sa vad daca sta intre 800-900mV. Mersi de hint ! Cat despre schimbat ambreiaj, am vazut pe YT niste clipuri care l-ar schimba (ce-i drept pe Corsa) fara sa dea jos jugul, si ar da jos doar carenajul din stanga, suspensia stanga, se poate asta si la Tigra B?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...