Jump to content
Corsa-C.ro

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/15/2020 in all areas

 1. 1 point
  liviu2004

  Z18xe, nu trage

  Corsa C este la fel cu Tigra B, doar caroseria deasupra e altfel. Ar fi bine sa existe si alte metode de scos cutia.
 2. 1 point
  Da jos cureaua de accesorii si invarte la mana de rola intinzatoare, compresor ac si alternator. Nu trebuie sa faca zgomote, uite aici un exemplu rau la rola:
 3. 1 point
  liviu2004

  Z18xe, nu trage

  Salut, posibil să fie și ambreiajul, greu de zis doar citind mesaje pe forum. Încă ceva, acum nu sunt foarte sigur dacă la pedala 100% ecu stă în buclă închisă. Altă variantă este să te uiți la semnalul primei sonde de oxigen, cu o mașină ok, la pedală maximă, semnalul ar trebui să rămână bogat, adica ceva 800-900 mV, în zona asta. Atenție dacă se umblă la jugul motor când se schimbă ambreiaj, centrarea acestuia se face cu cadru de centrare Kent Moore. Sincer nu știu dacă are așa ceva cineva în Ro.
 4. 1 point
  liviu2004

  Z18xe, nu trage

  Nu citesc mereu pe site, de altfel nu e multa activitate pe aici. Daca e siemens, atunci ar trebui sa fie ok. Desi siemens nu mai face nou de foarte mult timp. Poate ai nimerit new old stock. Daca era aer fals, la pedala maxima, nu mai conteaza, pentru ca clapeta e deschisa la maxim. Ce mai conteaza 1mm acolo aer fals? Plus ca ecu ar adauga benzina mai multa cand e aer fals. Lasa valva, nu are a face cu lipsa de putere (benzina in motor adica).
 5. 1 point
  liviu2004

  Z18xe, nu trage

  Sal. Simplu. Stiu motorul asta ca pe propria manusa. Engine load nu ne intereseaza. Maf bosch pe z18xe? Niciodata. Original era siemens vdo acu e vdo. Ai incercat cu mufa scoasa? Deci, ca sa afli daca e pompa de benzina, desi nu e precis, baga blana, pedala la podea, viteza 3 si vezi ce face short term fuel trim. Daca o ia pe plus rau, ori nu ai presiune de benzina ori ai catalizator infundat. Poti scoate sonda lambda 1 si fa o inspectie vizuala cu lanterna. Daca vrei sa mergem high tech, scoate osciloscopul si hai sa vedem forma de curent a pompei si forma presiunii in cilindru cand dai la cheie. Si afli instantaneu unde e problema.
×
×
 • Create New...