Jump to content
Corsa-C.ro

mielu'

Membri
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mielu' last won the day on October 31 2018

mielu' had the most liked content!

About mielu'

 • Rank
  *
 • Birthday 02/26/1981

Profile Information

 • Locație:
  Pitești
 • Mașină / Motor
  Corsa C GSi pack
 • An fabricație
  2002
 • Combustibil
  Benzină
 • Cod motor
  Z14XE
 • Cutie viteze
  Automată hidramată
 • Jante/Roți
  GSI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. K... am înțeles. Asta vreau să aflu și eu. Dacă acel meniu din BCM "Inclinat. sensor" este chiar activarea/dezactivarea senzorului de înclinare al alarmei. Nu de alta dar măcar să știu ca să-l activez.
 2. Când am pus opcom-ul nu mai țin minte dacă puteam să schimb starea sau era "Not available". Chiar nu mai țin minte. Mie mai degrabă după cum sună meniul ar avea legătură cu înclinarea mașinii. Gen să sune alarma când se înclină mașina. Știi că vorbeam cu câteva posturi mai sus și mi-ai spus că să nu o mai clatin că n-o să reușesc să o fac să urle. Crezi că ar avea legătură cu senzor de șoc ?
 3. Da, așa este. Și eu cred că cu tech-ul se rezolvă. Cu prima ocazie o să pun tech-ul să activez deschiderea ambelor uși la o singură apăsare că tare mă enervează cum e acum. Apropo, mai am o întrebare. Când intri cu opcom-ul în BCM, nu știu dacă ai observat, dar printre opțiuni gen "Headlamp washer", "Follow me home", "Cruise control" etc. etc, apare și "Inclinat. sensor" și poți să-i dai present/absent iar în unele cazuri este "Not available". Ai idee ce e ăsta și ce face ?
 4. Revin cu o mică problemuță. Am setat code index 019 așa cum mi-ai spus. Toate bune și frumoase până când am vrut să închid geamurile și trapa din cheie și cucu.... nu mai închidea (pe code index 018 cum aveam înainte setat mergea însă nu mergea alarma). Am pus din nou opcom-ul pe mașină și la opțiunea de modul comfort degeaba îi dai prezent că rămâne tot pe absent, deci se pare că pe code index 019 merge alarma, merg toate alea dar nu merge funcția de comfort. Am schimbat în code index 017, merge și alarma, merge și comfort la geamuri și trapă insă nu merge să merge să-mi deschidă
 5. Am pus din nou astăzi opcom-ul. Într-adevăr, în "Program immobilser output" ai opțiunea de immo cu alarmă și immo fără alarmă. Am schimbat în immo cu alarmă și acum funcționează perfect dar numai cu immo scos din cheie și mi se pare foarte corect așa. Nu trebuie să pornească alarma dacă la punerea contactului cheia este recunoscută datorită imobilizatorului aflat în ea. Alarma trebuie să pornească dacă se incearcă pornirea mașinii cu cheie străină (gen copiată) dar fară imobilizator în ea. Dacă armezi alarma și pui contactul cu imobilizatorul în cheie nu se întâmplă nimic în afară faptulu
 6. Da, încă nu mi-am luat opcom Probabil o să-mi iau unul. Deci trebuie odată umblat în "Program immobilser function" și a doua oară în "Program immobilser output". Am înțeles bine ? Ca să-i spun mâine lu' tipu unde să intre.
 7. Gata bo$$ am înțeles Îți mai dau un test. Sunt în mașină și o inchid din cheie, apoi mai apăs odată să armez alarma. Aștept să se înceapă ledul să clipească (să se armeze), apoi bag cheia în contact și dau să pornesc mașina ca și când aș ciordi-o. De ce nu începe să sune. Normal n-ar trebui ?
 8. Păi asta zic, de înclinare. Am armat-o și am mișcat de ea să se încline și nu urlă.
 9. Am pus opcom-ul pe ea și am schimbat code index din 018 în 019 cum mi-ai spus. Merge perfect acum Îți mulțumesc mult. Ce sunt nedumerit, cu pornirea alarmei la înclinarea mașinii. Știu ca BCM știe și de înclinare. Am armat alarma și am început să mișc tare de ea dar nu pornește alarma. Ai idee care o fi treaba ?
 10. O să încerc astăzi. Dacă nu merge ce aș mai putea alege ? 020, 021 ?? Cu code index 018 cum este setat momentan îți arată că nu e pentru alarmă ?
 11. Așa e, știu dar am neglijat și știu că sunt și limitate. Mare rahat nu poți să faci cu ele. Mă duc la cineva în seara asta care are opcom și te anunț de acel DDI.
 12. Ok Să văd unde găsesc un opcom. Eu nu am.
 13. Poză cu eticheta de la bcm te ajută cu ceva ?
×
×
 • Create New...