Jump to content

bodysoul98

Membri
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Locație:
  Iasi
 • Interese
  Automotive
 • Mașină / Motor
  1.8 xer
 • An fabricație
  2008
 • Combustibil
  Benzină
 • Cod motor
  Z18xer
 • Cutie viteze
  Manuală robotizată

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bodysoul98's Achievements

 1. Un ecu easytronic de zafira 18xer va merge de pe o astra h 18xer sau au softuri diferite ?
 2. Pasii de urmat pentru conversia la manuala (meriva a ) sunt identici cu corsa c ? Inclusiv culorile firelor de la instalatiile electrice ?
 3. Si care sunt acele 2 module care primesc si trimit pe can viteza rotilor ? Ce cod au ? Eu stiu doar de actuatorul de shift( care calca ambreiajul) si motorasii ce schimba viteza
 4. Chiar nu doreste nimeni sa dea o mana de ajutor ? Sunt sigur ca stiti despre ce e vorba
 5. Revin, am schimbat cutia si motorasele ce schimba viteza, face la fel
 6. Da, ati dat si dumneavoastra de aceste impedimente, nu era din vina diferentialului sau mai precis din internele cutiei ? Pe abs nu am nicio eroare, stiu si de rulment incastrat cu senzorul abs, dar e functional 100%, pe modulul abs arata bine viteza. Acestea au fost erorile ce m-au facut sa schimb cutia cu totul. Dar acum stau cu sufletul la gura ca o fi defecta placa actuatorului de shift, ca na, masina are 180k reali, iar cel donator e de z16xer si am nevoie de baiat cu tech2 sau pe cnv sa-mi dezlipeasca eeprom-ul vechi si sa-l puna pe cel nou. Carbunii sunt ok la actuator si nu vad semne de coroziuni sau alte minuni, totul straluceste acolo inclusiv rotorul. Motorasii de schimbat viteza o sa mi dea batai de cap ? Ca eu vreau sa-i las pe aia de 16xer.
 7. Am sa-l pun, dar imi e frica ca e defect si ala, ca imi arata input si output shaft 0 km/,h desi eu merg cu 15 la ora. Din ce m-am documentat acele piese sunt in transmisie, 2 arbori pe care jongleaza pinioanele acelea ce tin de viteza.
 8. Daca programez vinul si high speed can bus configuration din opcom scap de eroare sau sunt puse pentru alte situatii acele optiuni acolo ?
 9. Cu opcom nu se poate de nicio culoare ? Motorasele ce schimba viteza sunt la fel, chiar nu am verificat codurile intrucat mi s-a spus ca e de pe 18xer ca a mea. 16xer donator cred ca e din 2007 deci ar fi full can, dar am sa pun actuatorul vechi sa fac proba, altceva mai trebuie luat in calcul? Offtopic: cum se poate afla care e full can si care e half can?
 10. Apar si eu cu o problema. Am pus cutie de z16xer pe un motor z18xer, acelasi ecu, acelasi cim Am eroare doar pe MTA pentru ca apare alt VIN si alt soft si part number, dar si alpha code :D. Se poate recoda cu opcom variant coding sau e riscant ? p1733 Wrong combination of engine and transmission controler software Plus ca vede z16xer in modulul easytronicului si vinul donatoarei. Cutia in rest e identica mecanic.
 11. Sa incep sa demontez mai intai motorasele ?
 12. Eu ma gandeam ca sunt cele 2 motorase, dar dumneavoastra tindeti spre clutch actuator ?
 13. Cele de corsa C sunt compatibile cu Zafira B ?
×
×
 • Create New...