Jump to content

Zepelinul123

Membri
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Locație:
  Gorj
 • Interese
  Muzica, filme, teatru, auto, moto
 • Mașină / Motor
  16xe
 • An fabricație
  2004
 • Combustibil
  Benzină
 • Cod motor
  Z16xe
 • Cutie viteze
  Manuală robotizată
 • Jante/Roți
  R16

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zepelinul123's Achievements

 1. Cred ca are nevoie de timonerie, schimbator, pedalier si pompa de ambreiaj ? Apoi facute legaturile ca in tutorialul acesta. Mai lipseste ceva? Si eu ma gandesc sa fac conversia.
 2. Ecu motor cum il pot verifica amanuntit ?
 3. Ai dreptate, dar MTA-ului cine ii da comanda ? Ecu motor ? Nu cred ca e dus chiar ecu. E bine ca am rezolvat problema cu pornirea. De asemenea, cred ca si cutia mecanic e putin defecta, imi moare motorul in R imstant, chiar si pe A uneori. E aerisit bine. Actuatorul cum sa-l verific ca l-am trimis la verificare la centru specializat de asa ceva si au zis ca e in regula.
 4. Am montat alt BCM, au mai disparut din erori, dar nu s-a rezolvat. Am aflat ca nu are masă la releul electromotorului. Are cineva o schema cu toate masele importante a masinii? Se pare ca de aceea nu comunicau modulele intre ele. Totusi am si eroare de mta, p1700, dar masina porneste, dar cand bag R moare motorul. E aerisit recent.
 5. Am montat alt BCM, au mai disparut din erori, dar nu pot programa variant coding. Am sa incerc cu un 1.39 sau pot afla altfel valorile ca nu am salvat initial fisierul. Nu stiu toate configuratiile masinii. Cred ca daca rezolv programarea bcmului masina va pornii.
 6. Am pus mufele la MTA la loc si a ramas la fel, liniuta in bord, si Ecu nu comunica cu MTA present :(.
 7. BCM e problema atunci, e cam evident ca o iau si ceasurile razna cand accelerez(pica turometru), se aprinde bateria in bord
 8. Off-topic: Daca schimb microprocesorul essytronicului de pe o z16xer pe z16xe al meu, voi avea erori si nu v-a pornii sau sunt la fel integratele? Stiu ca e fake 1.99, dar real cat o fi ? Ma pot risca cu un soft de 1.45 sau imi va arde placa ? Nu ma refer la downgrade pe banc, pur si simplu sa descarc alt programel.
 9. Pun o liță pe pinii acestia ? De la mufa BCM ca sa-i fac bypass si sa vad ce erori mai am ? Sper ca am inteles bine. ""verificare rezistente can si alimentari bcm plus si masa."" Nu prea inteleg afirmatia, scot mufa ECU motor pentru a masura o rezistenta fixa intre 2 pini pentru a vedea daca e defect BCM ? Nu-mi dau seama care sunt pinii.
 10. Si de la BCM defect sa mi se opreasca masina in mers, ca pana la urma asta a fost singura problema, ce au facut in service numai ei stiu, nu aveam atatea anomalii, am verificat astazi toate sigurantele si sunt in regulă. Cand apas frana se aude un motoras acolo lucrand.
 11. Acum nu mai pot accesa MTA, apare doar o liniuta intermitenta pe afisajul instrumentului. Masina nu mai pornește. Singurele module cu erori le incarc sub forma de atasament. Mai am pe instrumente, le-am citit cu delphi ca opcomul nu vrea, nefind versiunea 1.45. ( coolant temperature faulty signal si MTA signal area/ performance problem) Pe vremea cand pornea imi ramanea aprins martorul de baterie desii alternatorul incarca corect, bateria este in parametrii. Apoi pe BCM am observat ca coolant temperature arata -40, pe engine arata ok 16 grade cat au fost astazi fara s-o pornesc. Alta faza, cand acceleram la ralantii, cadea turometrul si vitezometrul si disparea martorul de baterie, dupa care lasam acceleratia reapareau si-si reveneau si ceasurile. Inchiderea centralizata merge cand si cand, de cele mai multe ori nu merge.
 12. Daca fac bypass la MTA porneste masina, dar nu pot merge cu ea, ca tre sa tin acolo in mufa o liță
 13. La cele din tis2000 te referi ? Pe ABS n-am nicio eroare, doar pe ecu motor, mta si bcm. E. si pe xenon, dar nu cred ca au treaba.
 14. Revin cu erori noi, se pare ca pe bcm-ul sh nu-mi arata corect temperatura senzorului de temperatura( arata -40 ) pe cand cel de pe Ecu arata corect, 16 grade cu masina oprita.
 15. Bcm defect, inlocuit, reprogramat, inchiderea functioneaza, au aparut pe MTA alte erori si masina nu mai porneste momentan. Verificat si program variant confoguration, sunt toate asa cum are in dotare masina. Switchul de frana l-am verificat pe ABS,ECU, MTA si functioneaza la apasarea/luarea piciorului de pe el. Stopurile de frana de asemenea se aprind.
×
×
 • Create New...