Mihai444 1 Posted January 4 Share Posted January 4 Salutare, Un an nou fericit tuturor! Detin o Corsa C care a for privilegiata sa fie echipata cu faruri xenon la din fabrica. Problema este ca, odata cu trecerea anilor,lupele originale s-au degradat usor usor, motorasele electrice din far nu mai functioneaza iar acum cateva zile am aflat ca unul dintre calculatoarele de far s-a ars, implicit am ramas si fara lumina pe acel far. Tinand cont de toate cele mentionate, ma tenteaza sa trec la niste faruri aftermarket cu lupa si bec H7 probabil TYC, ce parere aveti? S-a mai lovit cineva de aceasta modificare? Eu acum nu am buton de reglaj far in interior. Daca voi monta farurile in mufe, se vor aprinde becurile cu halogen sau trebuie sa modific si cablajul? Multumesc. Quote Link to post Share on other sites
liviu2004 135 Posted January 5 Share Posted January 5 Salut, o sa ma uit in scheme maine. Pentru viitor, gasesti tis2000 116.0E pe net? Merge pus pe win x32. Acolo ai toate schemele chiar si mai mult. Quote Link to post Share on other sites
Mihai444 1 Posted January 6 Author Share Posted January 6 ok, o sa incerc instalarea tis, functioneaza si in vm? Din pacate nu mai am laptop cu windows pe 32 bit. Multumesc Quote Link to post Share on other sites
liviu2004 135 Posted January 6 Share Posted January 6 Scuze, aproape am uitat. Acum deschid laptop. In VM merge, ai kitul? Quote Link to post Share on other sites
liviu2004 135 Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) Aici ai schemele, prima este fara xenon, a doua cu. faruri.pdf Edited January 6 by liviu2004 Quote Link to post Share on other sites
liviu2004 135 Posted January 6 Share Posted January 6 Dupa cate vad, sunt plug & play mai putin partea de reglaj inaltime, acolo sunt diferente in cablaj. Nu se arde nimic daca conectezi faruri normale. Quote Link to post Share on other sites
Mihai444 1 Posted January 7 Author Share Posted January 7 ok, multumesc, voi comanda farurile TYC, nu gasesc o varianta mai buna cu lupa, tinand cont de spalatoarele far pe care deja le are masina in dotare . Revin cu poze din timpul montarii. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts